Suplan äänikirjat yhdistyivät BookBeatin kanssa

Suplan äänikirjapalvelu yhdistyy BookBeatin kanssa 28.3.2023

Suplan äänikirjapalvelun yhdistyminen BookBeatin kanssa tarkoittaa sitä, että Suplan kuukausimaksulliset tilaukset siirtyvät automaattisesti BookBeatin palveluun ilman eri toimenpiteitä. Lue tästä artikkelista lisätietoja siitä, miten tämä vaikuttaa kuukausimaksullisiin tilaajiin ja muihin Suplan käyttäjäryhmiin.

Huom! Suplan Oma Sanoman kautta lehtitilaukseensa tilanneet eivät siirry. Nämä tilaukset loppuvat 28.3.2023. Tarvittaessa ota yhteyttä asiakaspalveluun tilaukseen ja sen maksuihin liittyvissä kysymyksissä.

Huom! Podcastit ja radiosisällöt säilyvät jatkossakin Suplassa!


Tilaaja-asiakkaat

Tilaaja-asiakkaille yhdistyminen tarkoittaa sitä, että tilaukset sekä niihin liittyvät asiakastiedot ja kuunteluhistoria siirtyvät ilman eri toimenpiteitä BookBeatin palveluun. Siirto tapahtuu, mikäli olet Suplan tilaaja ja maksat kuukausittaisen tilausmaksun Supla+:sta tai Supla+ Rajattomasta, jatkossa voit käyttää palveluasi BookBeatin kautta.

Siirron myötä käytössäsi Suomen suosituin äänikirjapalvelu, joka sisältää yli 800 000 e- ja äänikirjan valikoiman. BookBeatissa on kaikki samat äänikirjat kuin Suplassakin, ja paljon enemmän. Tämän lisäksi BookBeatissa on muun muassa perhetilimahdollisuus.

Saat käyttöösi BookBeat Premium -paketin toistaiseksi hintaan 14,99 €/kk (norm. 16,99 €/kk). Premium-paketti sisältää 100 tuntia luku- ja kuunteluaikaa kuukaudessa, mikä riittää useimmille. Kuunteluhistoriasi siirtyy BookBeatiin, eli voit jatkaa kuuntelua siitä mihin jäit.

Tilaaja-asiakkaana sinun on ladattava itsellesi BookBeatin applikaatio (iOs tai Android) käyttämäsi mobiililaitteen mukaan. Tilaushistoria- ja maksutietosi siirtyvät yhdistymisen mukaan automaattisesti.

Siirron mukana sinulle luodaan tarvittaessa uusi tili. Lisätietoa BookBeatin käytöstä tästä: https://support.bookbeat.com/hc/fi.

Suplan tilaajien mahdolliset edut, kuten tarjoushinnat tilauksen alussa säilyvät. Myös tilauksen listahinta säilyy, Supla+-tilaajien 9,99 €/kk -hinta ja Supla+ Rajaton –tilaajien kk-hinta 14,99 €/kk.

Ruudun kautta tehdyt Supla+-tilaukset

Ruudun kautta tilauksen 10 €/kk -hintaan tehneiden tilaukset siirtyvät BookBeat-palveluun. Näiden hinnat muuttuvat tasolle 14,99 €/kk kolmen kuukauden jälkeen. Muuten siirto on kuten Supla+:n kautta tilanneiden osalta, tili, käyttöhistoria siirretään ilman erillisiä toimenpiteitä.

Maksullisen lahjakortin käyttäjä

Mikäli sinulla on käytössäsi aktivoituna maksullinen lahjakortti, saat sähköpostissa vastaavan lahjakortin käyttöösi. Uusi lahjakorttikoodi on lähetetty samaan sähköpostiosoitteeseen, jota käytät Suplan kirjautumiseen.

Maksulliseksi lahjakortiksi lasketaan lahjakortti, joka on hankitty seuraavien lahjakorttikauppiaiden kautta: Gift4You, Kiitoskauppa, Innoflame, Delicard (Edenred) ja Cardpro.

Uusi lahjakortti sisältää lahjakorttitilauksen loppuajalle käyttöoikeutta BookBeatiin. Tee tarvittaessa käyttäjätili BookBeatin palvelussa ja käytä lahjakortti. Lisätietoa lahjakorttien lunastamisessa tässä: https://support.bookbeat.com/hc/fi/articles/213568329-Kuinka-lunastan-lahjakortin-.

Käyttämätön, voimassa oleva lahjakortti

Jos sinulla on Gift4Youn, Kiitoskaupan, Innoflamen tai Delicardin käyttämätön ja voimassa oleva lahjakortti, ota yhteyttä Suplan asiakaspalveluun ( https://nelonen.fi/palaute/supla). Asiakaspalvelu toimittaa sinulle vastaavan BookBeat-lahjakortin. Lähetä tiedoksemme koodi, sen hankintapaikka, aika ja kopioi mukaan viesti sähköisesti toimitetusta lahjakortista. Tarvittaessa pyydämme kuvaa lahjakortista tai kuitista.

Vanhentunutta lahjakorttia ei vaihdeta uuteen.

Suplan podcastit jatkossa

Äänikirjoihin liittyvät muutokset eivät vaikuta Suplan podcasteihin, jotka ovat jatkossakin kuunneltavissa Suplassa.

Asiakastietojen siirtäminen BookBeatille

Tilaaja-asiakkaan Supla+-äänikirjapalvelun tilauksen siirtyessä BookBeatille siirtyvät myös tilaukseen liittyvät asiakastiedot eli nimi, sähköpostiosoite ja asiakas-ID, tilauksen hintatiedot ja mahdolliset alennukset, maksukorttitiedot, kuunteluhistoria sekä äänikirjapalvelun toiminnan kannalta tarpeelliset tekniset tiedot laitteesta, jolla Suplan äänikirjoja on kuunneltu.

Asiakas on hyväksynyt Suplan tilausehdot ottaessaan Supla-äänikirjapalvelun käyttöönsä. Tilausehtojen mukaan Sanomalla on oikeus siirtää asiakkaan tilaussopimus kolmannelle osapuolelle, kuten BookBeatille, liiketoimintakaupan yhteydessä ilmoittamalla siirrosta kirjallisesti asiakkaalle. Voit tutustua tilausehtoihin täällä: https://asiakastuki.supla.fi/article/109-suplan-tilausehdot.

Lisäksi Sanoman tietosuojalausekkeessa (Tietosuojalauseke) todetaan, että Sanoma voi luovuttaa asiakastiedot kolmansille osapuolille myydessään liiketoimintaansa eli liiketoimintakaupan yhteydessä.  

Sanoman oikeus luovuttaa asiakkaan tiedot BookBeatille liiketoimintakaupan yhteydessä perustuu EU:n tietosuoja-asetuksen eli GDPR:n (2016/679) mukaiseen Sanoman oikeutettuun etuun (artikla 6.1 f-kohta). Asiakkaalta ei siten ole tarpeen pyytää erikseen suostumusta tietojen luovuttamiseen. Sanoma on tehnyt kattavan riskiarvion asiakkaan henkilötietojen BookBeatille luovuttamiseen liittyen ja todennut, ettei tietojen luovuttamiseen sisälly henkilötietojen käsittelyyn liittyviä riskejä asiakkaalle. Asiakas hyötyy asiakkuutensa siirrosta BookBeatille saadessaan käyttöönsä entistä laajemman äänikirjakokoelman. Teknisesti tietojen siirto toteutetaan hyviä tietoturvakäytäntöjä noudattaen.

Mikäli haluat kuitenkin lopettaa äänikirjapalvelun käytön, voit irtisanoa Supla+ tilauksesi 21 pv kuluessa äänikirjapalvelun tilauksen siirtoa koskevan ilmoituksen vastaanottamisesta. Tämän jälkeen tilaustasi koskevat tiedot poistetaan tietojen säilytykselle asetetun määräajan päätyttyä. Pyynnöstäsi tilaustietosi voidaan poistaa myös viipymättä.   Onko sinulla vielä kysyttävää? Tutki muita artikkeleita tai lähetä kysymys Suplan asiakaspalveluun.