Suplaan kirjautuminen

Miksi minulta vaaditaan kirjautumista Suplaan?

Kuunnellaksesi Suplan sisältöjä, sinun on kirjauduttava palveluun. Pystymme tarjoamaan kirjautuneille käyttäjille parempaa palvelua sekä kohdennetumpaa mainontaa. Siksi olemme muuttaneet kirjautumisen pakolliseksi Supla-sovelluksissa ja tietokoneella käytettäessä. 

Kirjautuminen on täysin ilmaista ja Suplasta löytyy jatkossakin paljon maksutonta kuunneltavaa.

Kirjautuminen on nyt entistä helpompaa

Kirjautuminen on täysin ilmaista, nopeaa ja helppoa!

Kun kirjaudut Suplaan ensimmäisen kerran, teemme sinulle Sanoma-tilin. Mikäli sinulla sellainen jo on, voit käyttää samoja tunnuksia myös Suplassa!

Voit luoda Sanoma-tilin näppärästi sähköpostiosoitteellasi, Facebook- tai Google-tilisi avulla. Sanoma-tili on sähköpostiosoitteesta ja salasanastasi koostuva tunnus, jolla voit kirjautua Sanoman sivustoille ja verkkopalveluihin. Lähes kaikki Sanoman sivustot, kuten Helsingin Sanomien verkkosivut ja Ruutu, toimivat yhdellä ja samalla käyttäjätunnuksella.

Kun luot Sanoma-tiliä, kysymme sinulta sähköpostiosoitetta, puhelinnumeroa, postinumeroa, sukupuolta ja syntymävuotta. Käytämme näitä tietoja palvelumme personointiin, asiakaspalveluun, markkinointiin, tuotekehitykseen sekä osuvamman mainonnan näyttämiseen.

Q&A

Pitääkö minun kirjautua erikseen kaikissa laitteissa?

Kyllä, mutta ainoastaan ensimmäisellä kerralla, kun kirjaudut kyseiseen laitteeseen. Sen jälkeen laitteesi muistaa sinut. Käytäthän kirjautuessasi Ruutuun aina samaa Sanoma-tiliä.

Mikä on Sanoma-tili?

Sanoma-tili on sähköpostiosoitteesta ja salasanastasi koostuva tunnus, jolla voit kirjautua Sanoman sivustoille ja verkkopalveluihin. Lähes kaikki Sanoman sivustot, kuten Helsingin Sanomien verkkosivut ja Ruutu, toimivat yhdellä ja samalla käyttäjätunnuksella. Lue lisää: https://oma.sanoma.fi/tata-on-sanoma-tili

Minulla on jo tunnukset Helsingin Sanomien verkkosivuille. Voinko kirjautua niillä Suplaan?

Kyllä voit! Kyseessä on sama Sanoma-tili, jota voit käyttää kaikilla Sanoman sivustoilla.

Mitä tietoja minun pitää antaa kirjautuessa?

Kun luot Sanoma-tiliä, kysymme sinulta sähköpostiosoitetta, postinumeroa, sukupuolta ja syntymävuotta.

Lisäksi kysymme puhelinnumeroa tilisi turvaamiseksi. Mikäli tiliäsi väärinkäytetään, voimme olla sinuun yhteydessä.

Miksi minulta kysytään näitä tietoja ja mihin niitä käytetään?

Käytämme tietoja palvelumme personointiin, asiakaspalveluun, markkinointiin, tuotekehitykseen sekä osuvamman mainonnan näyttämiseen. Emme myy, vuokraa tai luovuta tunnistetun käyttäjän henkilötietoja kolmansille osapuolille, muissa kuin tietosuojalausekkeessa eritellyissä tapauksissa. Lisätietoa Sanoman tietosuojalausekkeesta löydät täältä: https://sanoma.fi/tietoa-meista/tietosuoja/tietosuojalauseke/

Mitä tapahtuu, jos unohdan Sanoma-tilini tunnukset?

Ei hätää, voit pyytää uuden salasanan. Klikkaa Unohditko salasanasi -otsaketta kirjautumisessa.


Onko sinulla vielä kysyttävää? Tutki muita artikkeleita tai lähetä kysymys Suplan asiakaspalveluun.