Mitä teen, jos unohdan salasanani?

Jos unohdat salasanan Suplaan, voit palauttaa sen menemällä Suplan etusivulle ja paina "Kirjaudu"-nappia oikeassa yläkulmassa. Klikkaa kirjautumisnäkymässä "Unohditko salasanasi", kirjoita sähköpostiosoitteesi ja paina "Lähetä". Saat sähköpostiisi linkin, jonka kautta voit vaihtaa salasanasi.

Mikäli väärää salasanaa on yritetty liian monta kertaa, tili lukittuu. Tällöin joudut pyytämään asiakaspalvelua avaamaan tilin.

Applikaatioissa voit mennä kohtaan Oma Supla. Mikäli et ole kirjautuneena palvelussa, näet kirjautumisnäkymän suoraan, klikkaa "Unohditko salasanasi?". Saat sähköpostiisi linkin, jonka kautta voit vaihtaa salasanasi.

Jos tahdot vaihtaa salasanasi vaikka olet kirjautuneena palveluun, kirjaudu ulos ja noudata tämän jälkeen yllä olevia ohjeita tai mene osoitteeseen https://oma.sanoma.fi/v2/tili/vaihda-salasana ja vaihda salasana siellä. 

Huom! vaihdettuasi salasanan joudut kirjautumaan kaikilla laitteillasi uudelleen Suplaan. Automaattinen uloskirjautuminen tapahtuu noin 30 minuutin kuluessa salasanan vaihdosta.


Onko sinulla vielä kysyttävää? Tutki muita artikkeleita tai lähetä kysymys Suplan asiakaspalveluun.