Supla-tilauksen aktivointi BookBeatiin siirtolinkillä ennen 28.3.2023

Tässä artikkelissa lisätietoa Suplan äänikirjapalvelun yhdistymisestä BookBeatiin ja tilauksien siirrosta-

Supla+-tilaajille on lähetetty henkilökohtainen sähköposti, jossa kerrotaan siitä miten BookBeat-käyttöönotto tapahtuu. 

Lyhyesti siirrosta: Tilaus siirtyy viimeistään 28.3.2023 BookBeatin puoleen. Tuolloin palvelun käyttäminen jatkuu siellä. Tuolloin sinun on viimeistään otettava BookBeat-sovellus käyttöösi ja kirjauduttava siihen samalla sähköpostiosoitteella, jolla käytätä Suplaa. 

Siirto ennakkoon: saamassasi sähköpostissa on henkilökohtainen linkki, jota käyttämällä voit siirtää tilauksesi ennen 28.3.2023 BookBeatiin. Linkki avaa BookBeatin sivuilla aktivointinäkymän, jossa saat tilauksen aktivoitua.

Huom! Jos olet kirjautunut BookBeatin sivustolle jo valmiiksi, saatat joutua profiilisivulle aktivointisivun sijaan. Tällöin kirjaudu ensin ulos BookBeatista ja tämän jälkeen klikkaa sähköpostin linkkiä uudelleen. 

Kun olet aktivoinut tilauksesi BookBeatissa, voit alkaa käyttää BookBeatia samaan hintaan kuin Suplaa. Tämän jälkeen tilaus on kokonaan BookBeatissa ja äänikirjojen ja e-kirjojen käyttö jatkuu siellä. Myös kaikki tilaukseen liittyvät asiat hoidetaan tämän jälkeen BookBeatissa.

Suplan tilausta sinun ei tarvitse katkaista, se katkaistaan seuraavan arkipäivän kuluessa automaattisesti. Mikäli tahdot, voit lopettaa tilauksen myös itse osoitteessa https://www.supla.fi/profiili/tilaukset


Laajempi asiakastukiartikkeli BookBeat-yhdistymisestä tässä: Suplan äänikirjapalvelu yhdistyy BookBeatin kanssa 28.3.2023Onko sinulla vielä kysyttävää? Tutki muita artikkeleita tai lähetä kysymys Suplan asiakaspalveluun.